Finestmedia kolis uude kontorisse Fahle Pargis - Finestmedia

  • Home
  • Finestmedia kolis uude kontorisse Fahle Pargis
Jan Urva juuni 18, 2020 0 Comments

Finestmedia meeskond alustas 01.06.2020 tööd oma uues vastvalminud kontoris, mis asub Eesti tööstusajaloo hällis, Fahle kvartalis tärkavas ärilinnakus.

Jan Urva sõnul sai kontori asukoha valikul otsustavaks võimalus ettevõtte vajaduste järgi kujundada omanäolise karakteriga Fahle Pargi hoonetest kaasaegne funktsionaalne töökeskkond, aga ka kvartali arenguperspektiiv, selle ligipääsetavus ning head parkimisvõimalused.

Saime ehitusprotsessis sisuliselt kaasa rääkida, tänu millele vastab uue kontori ruumilahendus täielikult meie vajadustele ja ootustele. Läbi kahe korruse paiknev avar kontor mahutab eri suurusega tööruume varieerudes 2 kuni 12 töökoha vahel, 6 nõupidamisruumi ning 3 tuba segamatult telefonikõnede tegemiseks, lisaks on kontoris ka köök ja suur mugav puhkeala. Tööruumide ja teise korruse avatud ruumprogramm pakub töökohti ligi 130 töötajale ning arvestab seega ka Finestmedia meeskonna juurdekasvuga,“ sõnas Jan.

Tema kinnitusel on Finestmedia jaoks oluline ka Fahle Pargi arenguvisioon. „Ajaloolise Härjapea kaldal asunud kunagise paberiveski kohale rajatud tööstuslinnak hakkab pakkuma kontoripinda paljudele väärikatele Eesti ettevõtetele. Kvartal saab ühendatud tervikuks klaasgalerii abil, kus loodetavasti hakkab asuma hubane koostööala söögikohtade ning haljastusega. Esmaste emotsioonide põhjal on pikk ootamine end ära tasunud – mugav ja õdus kontoripind arenevas kvartalis rõõmustab meie tänaseid töötajaid ning on kindlasti atraktiivne ka tulevastele meeskonnaliikmetele,“ lisas ta.

Kvartalit arendava Fausto Capitali juhatuse liikme Sven Mihailovi sõnul on ettevõttel hea meel käesoleval aastal valmivas Fahle Park’is üle anda bürooruumid järjekordsele üürnikule Finestmediale, kelle näol on tegemist oma ala tipp-ettevõttega.

Oleme oma meeskonnaga pingutanud, et luua parima kvaliteediga inspireerivaid töökeskkondasid ning väga innustav on näha oma töö esimesi viljasid rahuolevate üürnike näol. Soovime Finestmediale kõrget lendu uues büroos!“ edastas oma tervitused Mihailov.

Fahle Park on Tallinna kesklinnas asuv uudne ärilinnak, mis pakub ettevõtetele innovaatilisi ning ainulaadse arhitektuuriga A+ klassi büroolahendusi. Fahles leiavad tänapäevaste büroode kõrval koha restoranid, meelelahutusasutused, spordiklubid ja mitmed muud mugavusteenused. Kõik Fahle ajaloolised ja kaasaegsed büroohooned saavad ühendatud modernse klaaskatusega galerii kaudu, milles asub alati roheline pargilik keskkond koos puhkealade ning restoranide terrassidega. 

Fahle kvartali tuumiku moodustavad aastatel 1909–1913 valminud paekivist fassaadidega muinsuskaitsealused hooned, mille autor on suurim Eesti juugendarhitektuuri meister Jacques Rosenbaum ja mis rekonstrueeritakse maksimaalselt algupärasel kujul. Ainulaadset keskkonda täiendatakse esmaklassiliste uute kõrghoonetega, aastaringselt rohelise ja sooja galeriiga ning miljööväärtusliku pargiliku keskkonnaga. Eesmärk on luua aegumatult stiilne kvartal, kus väärikas vana ja innovaatiline uus põimuvad ühtseks tervikuks. Fahle Park’i esimesed etapid valmivad täies mahus 2020 aasta jooksul, mille käigus saab Tartu mnt äärsed endised tootmishooned koos ümbritsevate aladega väärikalt renoveeritud ja üürnikele üle antud.